16 bin bilet satıldı!

Kocaeli Stadı'nda Bandırmaspor ile İstanbulspor arasında oynanacak olan Spor Toto 1. Lig Play-Off Final müsabakası öncesi Bandırmaspor taraftarlarına 16 bin bilet kontenjanı ayrıldı.

Spor Toto 1. Lig play-off finalinde Bandırmaspor ile İstanbulspor  karşı karşıya gelecek.  TRT Spor ekranlarından canlı olarak izlenebilecek olan karşılaşma 2 Haziran 2022 Perşembe günü (yarın) oynanacak. Süper Lig'e yükselecek son takımın belirleneceği final Kocaeli Stadı'nda yapılacak. Karşılaşmanın başlama saati ise 20.00 olarak belirlendi.

MARATON 80 TL İDİ
Müsabaka öncesinde takımlarını desteklemek isteyen taraftarlar için de biletler satışa sunuldu. Dün resmi sosyal medya hesaplarında paylaşım yapan Bandırmaspor, “Farklı takımların Passolig kartlarını da açık olacak müsabaka biletleri; doğu tribün 80 TL, güney kale arkası tribünü 50 TL olmak üzere satışa sunulacaktır" ifadelerine yer vermişti.

BİLET FİYATLARI DÜŞÜRÜLDÜ
Ancak yüksek olan bilet fiyatları 40 TL’ye düşürüldü. Buna göre takımlarını desteklemek için statta yerini almak isteyen Bandırmaspor taraftarları için doğu tribünü (Maraton) ve güney kale arkası tribünü 40 TL, İstanbulspor taraftarları için de UEFA ve Kuzey Kale Arkası tribünü 40 TL olarak belirlendi. 

HALİL UMUT MELER DÜDÜK ÇALACAK
Bandırmaspor ile İstanbulspor arasında oynanacak mücadeleyi hakem Halil Umut Meler yönetecek. Meler'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve İbrahim Çağlar Uyarcan yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Tugay Kaan Numanoğlu olacak. VAR'da Mete Kalkavan, AVAR'da da Sarper Barış Saka ve Kemal Yılmaz görev yapacak.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme