Yazıklar Olsun..

İzmit, iş bulamadığı için çareyi 29 yaşında  intihar etmekte bulan Tugay Adak' ı konuştu.

Tugay Adak, vasıfsız bir yetişkin değil.

Siyasi kimliğe sahip bir genç. CHP'ye öylesine  gönül vermiş ki, bir seçim döneminde partisinin bayrağını asarken çubuğu kazara  bir gözünü çıkardığı için görme yetisini kaybetmiş.

Ama Tugay Adak, bir gözünü uğruna kaybettiği partisi adına var olmaya devam etmiş. Özverili gayretiyle Kartepe Belediye Meclis üyeliğine seçilmeyi başarmış.

Ama iş sahibi olamamış.

Meclis üyesi olduğu Kartepe' de CHP'nin esamesi olmadığı için  siyasi erk sayesinde iş sahibi olması mümkün değil.

Ama, bir adımlık mesafede CHP'nin kazanmış olduğu  İzmit Belediyesi var.Tugay Adak iş talebinde bulundu mu,  bilinmez ama cenazesine katılan Fatma Kaplan Hürriyet'in çelengi ters çevrildiğine göre ihtimal dahilinde.

Tugay Adak, işsizliğin yarattığı bunalım sonucu intihar etti. Genç yaşında canına kıyarken , geride bıraktığı siyaset yoldaşlarına   CHP'li yöreticilerden bir halt olmayacağı mesajını da vermiş oldu.

Ak Parti'nin 19 yıllık ömründe kağıt helvası kadar payı olanlar milyarder kervanında salınırken, 2 yıl sonra 100 ncü yılına kavuşacak olan CHP uğruna gözünden olanlar ,iş bulamadıkları için çareyi intiharda buluyor.

Olacak şeymi..Ama oluyor işte. Sıra nutuk irat etmeye geldiğinde mangalda kül bırakmayanlar , ölüm acısıyla kıvranan aileleri teskin ederlerken kimbilir hangi yalanlara sarıldılar.

Yazarın Diğer Yazıları