Karaosmanoğlu ve Etik Kurulu yan yana! -

Karaosmanoğlu ve Etik Kurulu yan yana!


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kamu Görevlileri Etik Kurulu üyeliğine Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından atanmış.
Ne diyelim, hayırlı uğurlu olsun.

Kriteri, mesaiye riayet şartı ve ücret tarifesi hakkında geniş çaplı bilgi sahibi olmasak da, en azından "Etik" kelimesinin ne anlam ifade ettiğini bilmekteyiz.
Özü, ahlaki değerleri kapsayan kurallar silsilesi...
Acaba, İbrahim Karaosmanoğlu 15 yıl süreyle oturduğu Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğunda arzı endam ederken, ahlaki değerlere ne kadar bağlı kaldı.

Elbette ki, şahsını ilgilendiren akçeli ithamların hedefinde olmadı.

Ancak, oğlu İsmail Karaosmanoğlu'nun 15 Temmuz darbe girişiminden sonra terör örgütü ilan edilen FETÖ ile el bebek, gül bebek gönül temasında olduğunu bilmeyen yok.
Hadi bunu geçelim!
Danışman sıfatıyla görev verdiği Ömer Polat'ın zengin olma yolunda attığı adımları görmeyecek kadar kör, duymayacak kadar sağır mıydı?
Ömer Polat, 2004 yılına kadar kıt kanaat geçinen kartvizit matbaacısıyken, nasıl oldu da Karaosmanoğlu'nun danışmanı sıfatıyla trilyonluk oldu.

Veeee, dünya iyisi, dürüstlük timsali olan kardeşi Öner Polat'ın hakkını gasp ettiği günlerde sırtını kime dayamıştı?
Ne kadar entresan bir fotoğraf!
Başkanlık koltuğunda oturduğu 15 yıl süreyle ahlaki değerleri kapsayan "Etik" sözcüğüne sadakati hak getirmiş İbrahim Karaosmanoğlu, şimdi bu kurulun üyesi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, takdir anlayışına akıl erdirmek mümkün değil!

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
15Kas

Atatürkçü Hürriyet!

02Kas

Konser, Hürriyet'i duman etti!

08Eyl

Olmayınca olmuyor..

10Tem
26Haz

Doğruya doğru..!