Şimdi ortaya çıkacak namussuz kaltabanlar! - Tahsin Keskin

Şimdi ortaya çıkacak namussuz kaltabanlar!


Geçtiğimiz Nisan ayının hemen başıydı.

İzmit’te büyümüş, şehrin dinamikleri üzerine kesin ve sağlam bilgisi olan, kentin kılcal damarlarını bilen, görüşlerine çok değer verdiğim değerli bir dostumun bana bir uyarısı olmuştu.

Uyarıları mıh gibi aklımda.

Aynen şöyle demişti bana;

‘’Tahsin kardeşim, sen bu FETÖ’ye karşı dimdik yürüyorsun ama bu FETÖ, Kocaeli’de hala çok aktif. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Bunlar kesin senin üzerine gelecekler, herşeyi deneyeceklerdir. Hiçbir şey yapamazlarsa iftira atacaktır bu namussuzlar. Çok dikkatli ol.’’

Hatta FETÖ’nün hangi partide kimlerin aktif rol aldığını, kimlerle nasıl ilişki içinde olduklarını gece saat 1’den saat 4’e kadar anlatmıştı bana.

Faal siyasetin içindeki FETÖ’nün isimlerini bile tek tek vermişti bana.

Bende bunları mümkün olduğunca yazmaya çalışmış, bir şeyler anlatmaya çalışmıştım size.

Mümkün olduğunca diyorum çünkü;

Bu isimleri yazmış olsam Kocaeli’de değil Türkiye’de kıyamet kopardı resmen.

Şimdi de bu güruhun hedefinde ben varmışım.

Hatta harekete ha geçti ha geçeceklermiş.

Geçen hafta içerisinde yine eski bir MHP’li ağabeyimizle konuşurken, ‘’FETÖ, seninle çalışan hangi iş insanı ve siyasetçi varsa seninle çalışmaması için onlara büyük baskı yapacaklar. Seni ekonomik olarak teslim almak istiyorlar. Önlemini al’’ dedi.

Bende kendisine ‘’Gazetemize destek veren üç-beş iş insanı ve siyasetçi var zaten. Onların dışında Kocaeli’de ticaret yapmıyorum. Ayrıca Kocaeli Zirve’yi en az 20 yıl finanse edecek gücümüz var Allah’ıma şükürler olsun. Böyle bir şeye teşebbüs edenin aklından şüphe ederim. Ben gemileri değil, limanı yakarım. Sonra da büyük bir zevkle izlerim’’ dedim.

Anlayacağınız su yavaş yavaş berraklaşıyor.

Bakalım bu kaltabanların sözünü dinleyip kimler bize karşı tavır alacak?

Kimler bu namussuzların sözünü dinleyecek?

Kimler hala FETÖ ile dirsek temasında?

Bütün bu soruların cevaplarını gerçekten çok merak ediyorum.

Eminim siz de merak ediyorsunuzdur, öyle değil mi?

Size söz veriyorum, bu soruların cevaplarını öğrendiğimde bunların hepsini tek tek yazmazsam namussuzum.

Hadi ortaya çıkın bakalım namussuz, kaltabanlar.

----------------------------------------------------

GÖZÜN AYDIN FETHİYE ve İSTİKLAL CADDELERİ…

Dün gece geç saatlerde telefonuma gelen fotoğraflarla oldukça mutlu oldum doğrusu.

Gözün aydın olsun Fethiye ve İstiklal Caddeleri

Bitiyorsunuz!

Bir türlü bitirilemeyen Fethiye ve İstiklal Caddeleri için müjdeli haber İzmit merkezde bulunan bir kafeden geldi.

Dün gece saat 22:00 sıralarında çekilen fotoğrafta Fatma Başkan ile İKM Başkanı ve eski CHP’liler bize umut dolu görüntüler verdi.

İzmit Kent Merkezi Başkanı Başkanı Murat Öztürk’ün Fethiye ve İstiklal Caddeleri’nin esnaf sorunlarını anlatmak için Fatma Başkan ile buluştuğunu düşünüyor ve bununla umutlanıyoruz.

İzmit esnafını umutlandıran bu görüşmeye İKM Başkanı Başkanı Murat Öztürk, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve eşi Murat Bey’in yanı sıra CHP’nin eski yöneticilerinden Cengiz Çakar, Sefa Sözer gibi isimler katıldı.

Yine bir başka CHP’li olan Yalçın Kuşkan’ın akrabasının kafesinde ağırlanan Fatma Başkan’a caddelerin bitirilmesi için gerekli baskı yapılmış mıdır sizce?

Yoksa öylesine keyif için eski CHP’lilerle yapılmış bir kahve sohbeti midir?

Hatta bu toplantıdan haberi olmayan CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı’nın bulunmadığı bir görüşmede 'Çok da önemli şeyler konuşulmamıştır' diyenleriniz çıkabilir belki ama ben bu görüşmeyi oldukça önemsiyorum.

En azından CHP yönetimi için önemlidir diye düşünüyorum.

[email protected]

YAZIYI PAYLAŞ!

Yorumlar / 6

  • İzmitli 41 | 11 Ağustos 2022 16:16

    Umarım gölge adam Tuğrul değildir Gerçekten gazete den de ona köşe verdiysen hükümeti politikaları eleştirsin her kitleye ulaşıp sanal basında daha çok yükselim dusuncesindeysen hiç bir makaleni okumam gerçekçiliğinede inanmam .Sana bir çok hakarette bulunan ,hükümete karşı devamlı yalan iftira üreten sozdee gazeteci oldugunu düşünen birine köşe verdiysen bu gazetede benim için bitmiştir.

  • ÖZGE | 11 Ağustos 2022 12:15

    Tahsin Bey sizi ve gazetenizi okur severiz ama şu gölge adam hiç olmadı. Bide kalkmış “Kimdir bu köşeyi yazan kişi?” diye araştırmaya hiç kalkışmayın.. Bulamazsınız. yazmış.. Sizin okuyucularınız bukadar salak değil. Onun Tuğrul olduğunu bilmeyen yok. Çocukça komikçe yazılar gazetenize yakışmıyor zamanında size iftira atan suçlayanlar.. Kalkmış bide insanları salak yerine koymaya çalışıyor. Bu işi ya yapmayacaksın yada açıkça yapacaksın. Ne demişler gölge etme başka ihsan eyleme.. Komik olmuş traji komik hemde

  • yenidoğanlı | 11 Ağustos 2022 11:37

    Ne güzel İstanbul. Bir kusurun mu var? Önden bir yazı yaz, Fetönün hedefindeyim bana saldıracaklar diye. İsimsiz bir iki bilgi kaynağı belirt. Ondan sonra kim sana bir şey söylerse Fetöcü olsun.

  • Boyunsuz gottik Ermeni dolu suluk | 10 Ağustos 2022 19:02

    Deve temin tam bir serefsiz

  • izmitli | 10 Ağustos 2022 10:08

    Gölge Adam diye bir köşe yazısı kimdir nedir?? Eğer bu kişi Tuğrul sa vah ki vahh!! Günlerce İsmet abimizi neden transfer oldu diye sorgulayan Tahsin abimize iftiralar atan adam gölge adam olmuş içler acısı

  • Ermeni surahi | 10 Ağustos 2022 09:40

    Bu Cezmi çiçeğin feto soruşturması hakkında bilgi varmı Tahsin bey

YAZARIN SON 5 YAZISI
29Mar

Seçimi neden kaybedecek ?

28Mar

İzmit’te büyük sürpriz!

27Mar
25Mar

Bir iftardan daha fazlası!

22Mar