Özün sözüne uymuyor Başkan! - Tahsin Keskin

Özün sözüne uymuyor Başkan!


İzmit Belediye Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, hafta başında İzmit Belediyesi Meclis Toplantısı’nda dile getirdiği belediye şirketleri BEKAŞ ve SARBAŞ’ın muhasebelerinin AK Partili Mali Müşavir Mustafa Karakoç’a verilmesini gündeme getirmiş ve AK Parti’ye büyük tepki göstermişti.

Fatma Başkan, AK Parti döneminde eleştirdiği bu konuda aynı şeyi şimdi kendisi yaptı ve belediye şirketlerinin muhasebesini CHP’li bir isim olan Dayimi Gümüş’e verdi.

Şaşırdık mı?

Elbette hayır.

Fatma Başkan’a şimdi sormak lazım!

Madem AK Parti’nin izlediği yol yanlıştı, sen neden aynı şeyi yapıyorsun?

Ya da yapılan doğruysa sen neden eleştirdin?

Özün sözüne uymuyor Fatma Başkan.

Bana soracak olursanız, yerel yönetimlerde bazı özel kadrolar ve hassas konular içeren departmanlar tamamen başkanın inisiyatifinde olmalı ve asla eleştirilmemelidir.

Muhasebede bu hassas konulardan bir tanesidir.

Fatma Başkan belediye şirketlerinin muhasebelerini değiştirmekte çok geç bile kalmıştır bence.

Ancak keşke aynı konu ile ilgili Ak Partiyi eleştirmeseydi de haklı olduğu konuda şimdi kendisi haksız duruma düşmeseydi.

Ahh Fatma Başkan!

[email protected]

YAZIYI PAYLAŞ!

Yorumlar / 2

  • İzmitli | 03 Ekim 2022 00:40

    Bence bu yazı da çok yerinde olmuş. Umarım Fatma Başkanda yazılarınızdan birazcık kendisine bir pay çıkarır, biraz kendine gelir. yanındaki şakşakçıları onu vatandaşından uzak tutuyor. Fatma Başkan biraz sokaklara inin de İstiklal Caddesinin halini görün.

  • Tolga | 02 Ekim 2022 22:54

    Tahsin Bey; Yazılarınızı, yazarlarınız ve haberlerlerinizi sürekli takip etmekteyim. Konulara bağlı olarak fikir ve görüşlerinizde sizin gibi düşündüğüm veya sizin tam tersi fikirlerde olduğum da olmuştur. Ancak bu yazınız bana göre son derece özensiz ve sadece yazmak için üç satır yazıdan ibaret geldi. Lütfen köşenizde yazdığınız yazılara (güne daha erken başlayarak ki bu sizin tercihiniz) önem vermeniz gerektiği kanaatinde olduğumu bildirir işlerinizde başarılar dilerim.

YAZARIN SON 5 YAZISI
28Mar

İzmit’te büyük sürpriz!

27Mar
25Mar

Bir iftardan daha fazlası!

22Mar
21Mar

Kandırıldık!