Ulugazi öğrencileri, sağlıkçıların maskelerinde çiçek açtırdı

Ulugazi İlkokulu öğretmen ve öğrencileri 'Maskelerimiz Çiçek Açtı' etkinliği kapsamında özel olarak yaptıkları maskeden çiçeklerle, pandemi nedeniyle zor günler geçiren sağlık çalışanlarını ziyaret etti.

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Burcu Nazlı

Türkiye genelinde eş zamanlı başlayan "eTwinning" projelerinden biri olan ‘Maskelerimiz Çiçek Açtı’ etkinliğinde öğrenciler, sağlık çalışanlarını ziyaret etti. Ulugazi İlkokulu Müdür Yardımcısı Sedat Yardımcı, Sınıf öğretmenleri Sibel Eser ve Selhan Kanko ile 4-G ve 4-F sınıfı öğrencileri, özel olarak yaptıkları maskeden çiçeklerle, Seka Devlet Hastanesi Semt Polikliniği sağlık çalışanlarına göstermiş oldukları özverili çalışmalardan ötürü teşekkür etti. 

 SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA TEŞEKKÜR ETTİK
Türkiye genelinde 50'den fazla ilden 3 bine yakın öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte açıklamalarda bulunan öğretmenler, "Covit-19 nedeniyle evine gidemeyen, çocuklarını göremeyen ve zor şartlarda görev yapan sağlık çalışanlarımızı unutmayarak öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin tasarladığı maskeden çiçek yaparak "Maskelerımız Çiçek Açtı" etkinligi kapsamında tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür etmek adına Seka Devlet Hastanesi Semt Polikliniği çalışanlarımıza teslim ettik. 

KAHRAMANLARIMIZDIR
Hastalık durumunda canımızı ve sağlığımızı emanet ettiğimiz sağlık çalışanlarımızın, görevlerinin verdiği stresi birazcık ta olsa azaltmak istedik. Çünkü görüyoruz ve tanık oluyoruz ki sağlık çalışanlarımız insan sağlığını kendi sağlıklarından çok önde tutan kahramanlardır. 

ONLAR SAYESİNDE MASKELERDEN KURTULDUK
Özellikle dünyanın koronavirüsü ile mücadelede olduğu günümüzde sağlık çalışanlarımızın değeri bir kez daha anlaşılmıştır diye  düşünüyoruz. Onlar sayesinde okullarımızda maskelerimizden kurtulduk. Tüm sağlık çalışanlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz” açıklamasını yaptılar.

BÖYLESİ GÜZEL ETKİNLİK BİZLERİ MUTLU ETTİ
Kurum yetkilisi Ziyamet Zaman ise, “Bizler sadece bugün değil, her zaman insanlarımızın daha sağlıklı ve hastalıklardan uzak kaliteli bir yaşam sürmesi için çaba sarf ediyoruz. Görevimizi yaparken böylesi güzel bir etkinlik bizleri çok mutlu etti. Okul Müdürümüz, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize bu güzel jesti için teşekkür ederiz” dedi.

MASKE ÇİÇEKLERİ SUNDULAR
Öğretmen ve öğrenciler, aşı ve kan alma birimlerinde görev yapan hemşirelere de maske çiçeklerini sunarak teşekkür ettiler. Duygu dolu anların yaşandığı etkinlikte hemşireler tüm yorgunluklarını unuttuklarını ve çok mutlu olduklarını ifade ettiler.


 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN