Suna Çınar başkanlığa aday!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çayırova İlçe Başkanlığı için yapılacak olan olağanüstü genel kurulda Suna Çınar başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Burcu Nazlı

Uzun yıllardır İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevinde bulunan Suna Çınar 24 Eylül’de yapılacak olan olağanüstü genel kurulda başkanlığa aday oldu.

Yıllardır bu partiye emek veren, ter akıtan biri olarak yapılacak olağanüstü genel kurulda partinin hedeflerini daha ileriyle taşımak için başkan adayı olmaya karar verdiğini söyleyen Suna Çınar, “Bu süreç oldukça çok önemli çünkü önümüzde yaklaşan bir Cumhurbaşkanlığı ile milletvekilliği seçimi var. Bu dönemde hem ilçede hem de ülkemizde partimizin bayrağını daha ileriye taşıyacağımı düşünüyorum. Yıllardır Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurucusu olan partimizin her kademesinde görev yaptım. Dört dönemde kadın kolları başkanı olarak hem ilçemize hem de partimize hizmet ettim. Bu görevlerimde olduğu gibi bundan sonrada Atatürk'ün gösterdiği hedefler doğrultusunda Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte partim adıma mücadele etmeye devam edeceğim” dedi.

PARTİMİZİ İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ
Kongrenin hem partiye hem de ilçeye hayırlı olması temennisinde bulunan Çınar, şöyle konuştu:
“Cumhuriyet'e sahip çıkacağız, demokrasiyi partimizin ilkeleri, vizyon ve misyonu doğrultusunda yaşatacağız. Halkla birlikte halk için çalışmaya devam edeceğiz. İlçemizde adım atmadık ev, gezmedik sokak, sıkılmadık el bırakmayacağız. Sorunları dinleyeceğiz çözüm noktasında gereken adımları atacağız. Partimizi büyütmek için gece, gündüz sahada olacağız. Ben değil, biz anlayışıyla hareket edeceğiz. Partilerde seçimler demokrasinin vazgeçilmez unsurudur. Bu bir bayrak yarışıdır. Bizde bu bayrağı devir alarak en güzel şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu sürecin demokratik bir şekilde sürdürülmesini temenni ediyorum. Kongremizi demokratik bir ortamda gerçekleştirelim ve kongre sonrasında kim başkan seçilirse seçilsin hep birlikte partimizi 2023 seçimlerine hazırlayalım. Yapılacak olan olağanüstü genel kurulda desteklerinizi bekliyorum. Diğer aday olan partimize gönül vermiş arkadaşlarımıza bu süreçte başarılar diliyorum”

 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN