Sağlıkçılar Futbol Turnuvası başladı

2008 yılından itibaren geleneksel olarak düzenlenen ve yoğun katılımın sağlandığı Sağlıkçılar Futbol Turnuvasının 13'üncüsü başladı.

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Burcu Nazlı

Bu haftasonu İzmit Doğu Kışla Spor Tesislerinde gerçekleştirilen açılış programıyla başlayan organizasyon bu yıl Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde uzun yıllar görev yapan ve geçtiğimiz yıl hayatını kaybederek aramızdan ayrılan Özer Çimşir’in anısına düzenleniyor. İlimizdeki 17 sağlık kuruluşundan oluşan 28 takımın şampiyon olabilmek için kıyasıya mücadele edeceği turnuvanın açılış programına katılım yoğun oldu. Açılışa Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, bu yıl turnuvaya ismini veren merhum sağlıkçı Özer Çimşir'in değerli eşleri Hülya Çimşir, ilimizdeki kamu ve özel sağlık kuruluşlarının idarecileri ile sağlık personelleri ve aileleri katılım sağladılar.

DESTEK OLMAYA DAVET ETTİ

İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan tarafından Hülya Çimşir'e, merhum eşi adına düzenlenen turnuva anısına plaket takdim edildi.  Pehlevan bu anlamlı organizasyona katılan tüm takımlara başarılar diledi. Centilmenlik ve sportmenliğin ön planda tutulacağı turnuva 26 Haziran Pazar günü oynanacak final maçı ile sona erecek. Turnuvada görevli komite heyeti üyeleri, ilimizdeki tüm sağlık çalışanlarını turnuvaya katılarak takımlarına destek olmaya davet ettiler.

 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN