Ruslan Fomin transferinde Kocaelispor'a kötü haber!

Elindeki en önemli forvet oyuncusu Dino'yu Çin ekibine satan Kocaelispor'da yönetim transfer atağına geçmiş ve Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımında forma giyen Ruslan Fomin ile dün temasa geçilmişti. Fomin ile görüşen Kocaelispor'un futbolcudan olumsuz yanıt aldığı öğrenildi.

FIFA'nın Rusya-Ukrayna savaşının ardından bu ülkelerde forma giyen futbolculara transfer hakkı tanındığını açıklamasından sonra gözler Kocaelispor yönetimine çevrilmişti.

Elindeki en önemli forvet oyuncusu Dino'yu Çin ekibine satan Kocaelispor'da yönetim transfer atağına geçmiş ve Ukrayna’nın Metalist Kharkiv takımında forma giyen Ruslan Fomin ile dün temasa geçilmişti.

Sezon sonuna kadar 50 bin euro teklif ettiler ama olmadı!

Kocaelispor yönetiminin, Türkiye'de kampta olan Metalist Kharkiv takımının oyuncusu Ruslan Fomin ile görüşmesinden olumsuz yanıt aldığı bilgisine ulaşılırken oyuncunun Türkiye Süper Ligi'nde bir takımla daha görüştüğü iddia edildi.

Kocaelispor, Ruslan Fomin'e sezon sonuna kadar en son olarak 50 bin euro teklif etmişti.

Yeni bir forvet ile temastalar!

Bu arada Ruslan Fomin'i ikna edemeyen Kocaelispor'un adı gizli tutulan bir forvet oyuncu ile daha temasta olduğu öğrenildi.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme