Özel Bilgili Kültür Okullarında sınav heyecanı

Özel okullarda bursluluk sınavları haftası başladı. Bu anlamda ilimizdeki birçok özel okulda bursluluk sınav heyecanı yaşanmaya başladı.

Başiskele’de bulunan Bilgili Kültür Okullarında da öğrenciler hayatlarında belki de çok önem taşıyan sınava girdiler. 4.sınıftan başlayan ve 11.sınıfa kadar eğitim gören öğrenciler bugün bursluluk sınavına girdi. Her yıl yapılan ve öğrenciler için büyük önem arz eden sınav bugün Özel Bilgili Kültür Okullarında başladı.

ÖĞRENCİLER TER DÖKTÜ

Akşama kadar sürecek olan sınavda birçok öğrenci ter döktü. Sınavlarda 490 puan ve üstü alan 2 öğrenci yüzde 100 burslu okumaya hak kazanacak. 480 puan ve üstü 4 öğrenci yüzde 75, 470 puan ve üstü 7 öğrenci yüzde 60, 450 puan ve üstü 15 öğrenci yüzde 50, 430 puan ve üstü 30 öğrenci yüzde 40 burs oranı ile bu okulda eğitim görebilecek.

ŞAMPİYONLARIN OKULU

İlimizde ‘Şampiyonların Okulu’ diye anılan Özel Bilgili Kültür Okullarında sınava girecek öğrenciler için okulun bütün idari ve öğretmen kadrosu sabah erken saatlerde okulda hazır bulundu. Kapıda çocuklarını sınava yolcu eden veliler de büyük bir heyecanla okul girişinde beklediler. Velilere çay, kahve ve su ikramı da yapıldı. Toplam 60 sorunun sorulduğu sınav 75 dakika sürdü.

Başiskele’de bulunan Özel Bilgili Kültür Okullarında bursluluk sınav heyecanı yaşandı.

Okulun İdari Koordinatörü Ahmet Yakın gelen öğrencilerle birebir ilgilendi.

Sabah erken saatlerde okulda hazır bulunan idareci ve öğretmenler tam not aldı.

Özel Bilgili Kültür Okulları Anaokulu Müdürü Hasibe Kolukısa velileri yalnız bırakmadı onlarla karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. 
 
 

Bakmadan Geçme