Osmanlı Teşkilatı Kocaeli'de açılıyor

Osmanlı Teşkilatı Kocaeli İl Başkanı Serap Bilmez, bugün gerçekleştirdiği basın toplantısında Kocaeli İl Başkanlığı'nın açılış programı hakkında bilgi verdi.

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Burcu Nazlı

Osmanlı Teşkilatı Kocaeli İl yönetimi, Serap Bilmez'in başkanlığında bugün basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantıda il başkanlığının resmi açılışının 13 Ağustos Cumartesi günü 14.00-16.00 saatleri arasında gerçekleştirileceğini belirten Bilmez, açılışa Kocaeli Halkı'nın da davetli olduğunu duyurdu. 

HAS DEĞERLERİMİZİN TANINMASINI SAĞLAMAK

Toplantıda teşkilatın yapacağı çalışmalardan ve teşkilatın Türkiye genelindeki faaliyetlerinden de bahseden Serap Bilmez, "Maddi ve manevi mirasımızın en temel unsurlarından olan Osmanlı kültürünü ve Osmanlı dilini, Osmanlı edebiyatını, sanatını yaşatmak ulusal ve uluslararası düzeyde Türkiye'nin ve Türk Milleti'ne has değerlerinin tanınmasını sağlamaktır” dedi.

DAVETLİLERE OSMANLI LOKMASI VE ŞERBETİ

Osmanlı Teşkilatı Genel başkanı Batı Azerbaycan Göyçe - Zengezur Cumhurbaşkanı Yardımcısı, Uluslararası İlişkiler ve Türk Devletleri İlişkilerinden Sorumlu Bakan Mehmet Ali Arslan gerçekleştireceği açılışta davetlilere Osmanlı Lokması ve Osmanlı Şerbeti ikram edilecek.

 Ayrıca İl başkanlığı açılışı öncesi, İzmit merkez Ziraat Bankası önünden saat 13.00’da Mehter Marşı eşliğinde il başkanlığının açılacağı Acısu Vergi Dairesi yan binasına yürüyüş gerçekleştirilecek.

Açılışta İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından Genel Başkan Mehmet Ali Arslan, İstanbul Aydın Üniversitesi Rektörü Aydın Durmuş konuşma yapacak. 

(Haber: Selinay Karkin)
 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN