Necati Denizci emekli oldu

Kocaeli eski İl Emniyet Müdürü Necati Denizci emekli oldu

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Burcu Nazlı

2016 yılında Kocaeli Emniyet Müdürü olarak atanan ve 2019 yılına kadar görev yaptıktan sonra Kastamonu İl Emniyet Müdürü olarak atanan Necati Denizci emekli oldu.

TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Sosyal medya hesabında yaptığı açıklama ile Denizci’ye teşekkür eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Ay yıldızlı üniforma ile 45 yıl... Bu ülkeye ve bu Millete hizmet eden, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü görevinden emekli olan Necati Denizci Beyefendiye ve ailesine, yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun” diye belirtti.

GÖREV YERLERİ

Polis Akademisi’nden mezun olduktan sonra sırasıyla Trabzon, Diyarbakır, Sinop, Adana, Gümüşhane ve Samsun emniyet müdürlüklerinde görev alan, Samsun 19 Mayıs Polis Meslek Yüksek Okulu’nda Emniyet Müdürü (Öğretim Görevlisi) görevini yaptıktan sonra da 2008 yılında 1.Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi eden, daha sonra, Teftiş Kurulu Başkanlığı, Strateji Daire Başkanlığı, Batman İl Emniyet Müdürü, Kocaeli İl Emniyet Müdürü olarak görevini ifa eden Necati Denizci, 19.09.2019 tarihinden bu tarafa da Kastamonu İl Emniyet Müdürü olarak görev yapıyordu.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN