Mustafa Arha: Devletimizin yanındayız

Türk Ocakları İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu'nun görevden alınmasına Türk Ocakları Kocaeli Şube Başkanı Mustafa Arha'dan destek geldi

Türk Ocakları İstanbul Şubesi’nin düzenlediği İslam Dünyası Meseleleri ve Çözüm Yolları Sempozyumu’na CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yanı sıra Yargıtay tarafından CHP üyeliği düşürülen Canan Kaftancıoğlu da katıldı. 

GÖREVDEN ALINDI
Kaftancıoğlu'nun sempozyuma katılması ise Türk Ocakları Genel Merkezi'nda krize neden olurken, 
Türk Ocakları Genel Merkezi, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da katılımıyla; İslam Dünyasında Meseleler ve Çözüm Yolları Sempozyumu düzenleyen İstanbul şube yönetimini görevden aldı.

ARHA'DAN PAYLAŞIM

Türk Ocakları İstanbul Şubesi Yönetim Kurulunun 30 Haziran 2022 tarihinden geçerli olmak üzere görevden alındığının açıklanmasının ardından Türk Ocakları Kocaeli Şube Başkanı Mustafa Arha da konuyla ilgili bir paylaşımda bulundu. 

DOMUZ ETİ YEDİM DİYE ÖVÜNENLERİN…
Kaftancıoğlu’nun sempozyuma katılmasına tepki gösteren Arha paylaşımında, “27 Haziran 2022 tarihinde İstanbu şubesinin, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin desteği ile düzenlediği bir sempozyum Türk Ocaklarının konumunu ve fikri düşüncesini etkileyemez. Devlete seri katil diyenlerin, bir oturuşta şu kadar domuz eti yedim diye övünenlerin, fikir babası karl max diye geçinenlerin toplantılarımızda boy göstermesi kabul edilemez. Türk Ocakları Kocaeli Şubesi olarak bu konudaki samimi, hasbi ve tavizsiz tutumumuza halel getirilmesine kesinlikle izin verilmeyecektir. Her daim devletimizin yanındayız” dedi.


 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme