Mezun mentörlerden Bilnet öğrencilerine seminer

BİLNET Okullarından mezun olan öğrenciler LGS ye hazırlanan 8. sınıf öğrencilerine deneyimlerini, motivasyonlarını ve sınava yakın süreçte yaptıkları çalışmaları anlatıp bilgi verdiler.

İzmit Tepeköy Mahallesinde bulunan Kocaeli Yerleşkesinde Anasınıfı, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesinden oluşan 60 dersliği ve öğrencilerinin çok yönlü gelişimini destekleyen, çeşitli aktivite alanları bulunan, 15 bin m2 kapalı alana sahip, güçlü öğretmen kadrosu ile öğrencilerinin akademik ve sosyal yönden gelişimlerini, 21. yüzyılın beklentilerinden haberdar olmalarını hedefleyerek geleceklerini tasarlayan Özel Kocaeli Bilnet Okulların da Öğrencilerinin LGS ve YKS sınavlarında üstün başarı sağlamaları, istedikleri mesleğe tüm yeterlilikleriyle adım atarak fark yaratmaları, her türlü yaşam kalitesine ulaşmalarını hedef olarak belirleyen ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ile Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında açıldığı yıldan itibaren her yıl Türkiye derecelerine imza atan Kocaeli Bilnet Okulları akademik başarılarının yanında çok yönlü gelişimi destekleyen, yaşamı kucaklayan robotik, satranç, basketbol, yüzme, müzik, gibi sosyal kulüp dersleri ve sosyal sorumluluk projeleriyle öğrencilerinin yeteneklerinin keşfedilmesine imkân sağlıyor. Bunun yanında mezun öğrencilerini de yeni öğrencileriyle bir araya getirerek onların sınav tecrübelerini mezun olacak öğrencilerine aktarmalarına olanak sağlıyor.

TEŞEKKÜR EDERİZ
Bilnet Kocaeli’den yapıladan açıklamada, “LGS'ye hazırlık sürecinde en iyi rehber olacağına inandığımız mezunlarımızı 8.Sınıf öğrencilerimiz ile bir araya getirdik. 2019-2020-2021 yıllarında okulumuzdan mezun olan öğrencilerimiz; 8. sınıf süreçlerini, deneyimlerini, motivasyonlarını ve sınava yakın süreçte yaptıkları çalışmaları anlattıkları seminerde 8. sınıf öğrencilerimize bilgiler verdiler. Katkılarından dolayı mezunlarımız Ahmet Necati Güneş, Alpay Çakır, Bahri Kaan Eraldemir, Boğaç Adıyaman, Ceylin Karaduman, Ece Eraldemir, Gamze Öngün, Işıl Özen, İlay Şeyda Karagöz, Mehmet Ozan Demir, Selin Koanakay, Sude Dila Öztürk'e teşekkür ederiz” dedi. 


 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme