Kulüp yönetimi duyurdu: Mehmet Altıparmak ile anlaştık

Kocaelispor Kulübü Yönetimi, yeni teknik direktör Mehmet Altıparmak ile anlaştıklarını duyurdu.

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Burcu Nazlı

Samsunspor deplasmanındaki 3-0’lık mağlubiyetin ardından Mustafa Reşit Akçay’ın istifa etmesinden sonra teknik direktör arayışlarını sürdüren Kocaelispor yeni hocasını açıkladı. Kocaeli Zirve Gazetesi olarak yeni teknik Direktörün Mehmet Altıparmak olduğunu açıklamamızın ardından Kulüp Yönetiminden de resmi olarak açıklama geldi.

CAMİAMIZA HAYIRLI OLSUN

Kocaelispor Kulübü Yönetimi, yeni teknik direktör Mehmet  Altıparmak ile 1,5 yıllığına sözleşme imzaladıklarını duyurdu. Kocaelispor Kulübünden yapılan açıklamada, "Kulübümüz teknik direktör Mehmet Altıparmak ile anlaşmaya varmıştır. Camiamıza hayırlı olsun…" ifadelerine yer verildi. 

İLK ANTREMANINA ÇIKACAK 

17 günlük bir araya giren Kocaelispor’da hazırlıklar Antalya kampında yapılacak. Salı günü başlayacak olan çalışmalarda Mehmet Altıparmak da sahaya inerek takımın başında ilk antrenmanına çıkacak

MEHMET ALTIPARMAK KİMDİR?

Mehmet Altıparmak, 1 Mayıs 1969 yılında Ankara’da doğmuştur. Eski Türk futbolculardan olan Mehmet Altıparmak Gençlerbirliği ve Denizlispor takımlarında oynamıştır ve aynı zamanda teknik direktördür. Futbola profesyonel olarak 1989 yılında Gençlerbirliği’nde başlamıştır ve burada 3 sene oynamıştır. Daha sonra Denizlispor’a transfer edilmiştir burada da 2 sezon oynadıktan sonra Bursaspor’a transfer olmuştur. Bursaspor’da takıma girememiştir ve sezon sonuna kadar Eskişehirspor’a geçiş yapmıştır. Sezon bitiminde Beypazarı Şekerspor’a transfer edilmiştir.

Başarılı futbolcunun daha oynadığı takımlar: Diyarbakırspor, Elazığspor, Sakaryaspor, Çanakkale Dardanelspor, Yozgatspor, Şanlıurfaspor takımlarında oynamıştır. Mehmet Altıparmak,  futbol kariyerini 2005-2006 sezonunda Beypazarı Şekerspor takımında oynadıktan sonra noktalamıştır. Futbol kariyerini sonlandırdıktan sonra teknik direktörlük yapmaya karar vermiştir. İlk antrenörlük deneyimini Kocaelispor’da yardımcı antrenör olarak gerçekleştirmiştir.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN