Kozi: 'Bu mitingler FETÖ'nün organizasyonu!'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Bursa'dan İstanbul'a kaydırdıklarını açıkladığı 'Milletin Sesi' mitingi hakkında açıklamalarda bulunan Özgür Kozi, 'Mitingler FETÖ tarafından organize edilmektedir' dedi.

CHP siyasetinin tanınan isimlerinden olan ve bir süre önce parti üyeliğinden istifa eden Özgür Kozi, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun aldığı cezaların Yargıtay tarafından onanmasının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Bursa’dan İstanbul’a kaydırdıklarını açıkladığı ‘Milletin Sesi’ mitingi hakkında sert açıklamalarda bulundu. 

FETÖ TARAFINDAN ORGANİZE EDİLMEKTE
Sosyal medya hesabından CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı’nın da yer aldığı toplu fotoğraf karesinin üzerine, “Bu kare CHP’NİN tüzüğüne ihanet eden siyasi partiler kanununun 19. Maddesini yok sayan, kaset ile genel başkan olmuş, tek adam Kılıçdaroğlu’nun ekibidir. CHP ile ilgisi kesinlikle yoktur” notunu düşen Özgür Kozi, ayrıca açıklamalarının devamında, “Tek adam varsa, o da Kılıçdaroğlu’dur. Siyasi partiler kanunun 19. maddesini kabul etmeyen, demokrasiye inanmayan, halkın oyları ile seçilemeyen, Fetullah Terör Örgütü tarafından kaset ile genel başkan olan Kılıçdaroğlu'nun peşine gitmek, ülkeye zarar verir. Bu mitingler Fetö tarafından organize edilmektedir” dedi.


 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme