Körfez'de 2 kişi tam puan aldı

Liseye geçme sınavlarında Körfez'de 2, Kocaeli genelinde de 14 öğrenci tüm soruları yaparak tam puan aldılar.

Yine Körfez’de 10 öğrenci 1 soru ile tam puanı kaçırdılar. Körfez’de tüm soruları doğru yanıtlayan iki öğrenci de Özel Körfezim Eğitim Kurumlarından çıktı. Özel Körfezim Eğitim Kurumu bu yıl Türkiye genelinde liseye geçme sınavında tam puan alarak birinci olan iki öğrencisinin haklı sevincini protokolün de katıldığı törenle yaşadı.

Özel Körfezim Eğitim Kurumları’nda düzenlenen kahvaltılı tanıtım programı sonrasında, Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okudanöğrencileri tebrik ederek çeyrek altın taktılar. İlçe protokolü, Özel Körfezim Eğitim Kurumları Genel Müdürü Azmi Cihat Hatipoğlu, Okul Müdürü Eyüp Sultan Keskin, Kurum Kurucuları, okul idaresi ve öğrencilerle velilerin katıldığı törende guru dulu anlar yaşandı.

Körfez kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okudan başarılı iki öğrenci Özlem Merve Koca ve Sena Cimşit’i tebrik ettikten sonra hediyelerini verdiler. Okul idaresine de teşekkür plaketinin verildiği törende konuşan Kaymakam Hasan Hüseyin Can, “İlçemizden böyle başarılı öğrencilerin çıkması bizi gururlandırıyor, öğrencilerimize başarılar diliyor, ailelerine, Körfezim Eğitim Kurumu yöneticilerine ve öğretmenlerine verdikleri doğru eğitim için teşekkür ediyorum" dedi. Körfezim Eğitim Kurumları Genel Müdürü yaptığı konuşmada; ‘ Bu başarıyı elde eden öğrencilerimi gönülden tebrik ediyor, ailelerine çocuklarına verdikleri eğitim için ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Yapılan sınavlarda Körfez’den yalnızca iki kişi tam puan alarak şampiyonlar arasına girerken, Körfez ilçe Kocaeli genelinde başarıda 6. Sırada yer aldı.

Bakmadan Geçme