Kocaelispor'un lig maratonu başlıyor!

TFF 2.Lig Kırmızı grupta bu yıl mücadele verecek olan Kocaelispor, yarın sahasında Weecoıns Kırklarelispor'u konuk edecek.

Kocaelispor sezonun ilk maçında Kırklarelispor’u Pazar günü Derince Stadı’nda konuk edecek. Lige galibiyetle başlamak isteyen yeşil siyahlılar 90 dakika boyunca tempo düşürmeden ve oyunu elinde tutan bir kimlikle üç puan mücadelesi verecek. 

BİLETLER SATIŞTA
Weecoins Kırklarelispor maçının biletleri satışa çıktı, bilet fiyatları sabit 60 TL olarak belirlenirken, kontenjan sınırı nedeniyle bir taraftar en fazla 2 bilet satın alabilecek. Kulüpten yapılan açıklamada “Derince Stadyumu’nda oynayacağımız W. Kırklarelispor müsabakasının biletleri 16.00’da fuar içi kulüp binamızda satışa çıkıyor. Stadyum kontenjanının sınırlı olması sebebiyle kişi başı en fazla 2 adet bilet alımı yapılabilecektir” denildi.

İKİNCİ VE ÜÇÜNCÜ HAFTA DA ÖNEMLİ

Yeni sezonda 13 yeni transfer ve geçen sezonda takımda kalan 9 futbolcu ile kaliteli bir takım kurmayı başaran yeşil siyahlı temsilcimiz ikinci hafta deplasmanda Kırşehir Belediyespor’a konuk olacak. Üçüncü hafta iç saha maçında ise temsilcimiz Serik Belediyespor’u konuk edecek. Yeşil siyahlılar temsilcimiz üç maçta 9 puan çıkarmayı hedefliyor. 

 

Bakmadan Geçme