Kocaelispor kupaya erken veda etti!

Kocaelispor, bugün Ziraat Kupası 2.tur maçında 3.Lig temsilcisi Ayvalıkgücü Belediyespor'u Derince Stadında konuk etti. Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur'da Kocaelispor, evinde Ayvalıkgücü Belediyespor'a 4-1 mağlup oldu.

Tarihinde iki kez Kupa şampiyonluğu bulunan Kocaelispor, Engin Koyun ve yönetimi sayesinde bu yıl kupaya erken veda etti. Ziraat Türkiye Kupası'nda 2. turda temsilcimiz Kocaelispor ile 3.Lig ekiplerinden Ayvalıkgücü Belediyespor karşı karşıya geldi. Derince Stadı’nda oynanan maçı Gümüşhane bölgesi hakemi Şahin Berker yönetti. Kendi sahamızda oynanan karşılaşma 1-4 sona ererken, Kocaelispor'un kupa hayali bu karşılaşmayla ilk turda son buldu.

Dakika 1:  Karşılaşma Kocaelispor'un vuruşuyla başladı.

Dakika 3: Kocaelispor orta sahada rakibin yaşadığı anlaşmazlık sonucunda topu Cem ile kazandı. Topu taşıyan Cem ortadaki Yiğitali’ye gönderdi. Yiğitali’nin şutunda top kalenin sağından dışarı çıktı.

Dakika 20: Ayvalıkgücüspor Hami’nin golüyle 0-1 öne geçti

Dakika 37: Kocaelispor’da Yiğitali sarı kart gördü

İlk yarının sonuna iki dakika eklendi

Ve ilk yarı sona erdi.

İKİNCİ YARI BAŞLADI

İkinci yarının başlamasıyla birlikte Kocaelispor’da Anıl Emre Yılmaz oyundan çıktı. Yağız Gül oyuna girdi.

Dakika 57: Kocaelispor defansında seken topta Alpay topu sektirdi. Seken top rakibin önünde kaldı, ceza alanına verilen pasta, Veysel vurdu. defansa da çarpan top ağlara gitti. Skor 0-2 oldu

Dakika 60: Kocaelispor'da Mesut Can Tunalı ve Hazarhan Karaca'nın yerine İlyas Kubilay ve Samed Ali Kaya oyuna girdi. 

Dakika 66: Ayvalıkgücü Kemal Akbaba'nın golüyle durumu 3-0 yaptı.

Dakika 76: Kocaelisporlu oyuncu Mertan'ın attığı golle skor 1-3 oldu.

Maçın sonuna 6 dakika daha eklenmesinin ardından dakika 90+1'de Baver Ayaz’ın golü ile fark yeniden üçe çıktı. Ayvalıkgücü 1-4 öne geçti

 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme