Kocaeli Bilnet yine zirvede

25 Temmuz 2022'de LGS ilk yerleştirme sonuçları açıklandı. Kocaeli Bilnet Ortaokulu 8.sınıf öğrencilerinin yüzde 95'i nitelikli okullara yerleşti. 

Türkiye'nin ve Kocaeli'nin en iyi liselerine öğrenci yerleştiren Kocaeli Bilnet Ortaokulu gurur verici bir tabloyla ilimizde eğitim alanında liderliğini devam ettiriyor.

Kocaeli İzmit Yerleşkesinde bulunan Bilnet Okulları Anasınıfı, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesinden oluşan 60 dersliği ve öğrencilerinin çok yönlü gelişimini destekleyen, çeşitli aktivite alanları bulunan, 15 bin m2 kapalı alana sahip, güçlü öğretmen kadrosu ile öğrencilerinin akademik ve sosyal yönden gelişimlerini, 21. yüzyılın beklentilerinden haberdar olmalarını hedefleyerek geleceklerini tasarlayan 

Özel Kocaeli Bilnet Okulların da Öğrencilerinin LGS ve YKS sınavlarında üstün başarı sağlamaları, istedikleri mesleğe tüm yeterlilikleriyle adım atarak fark yaratmaları, her türlü yaşam kalitesine ulaşmalarını hedef olarak belirleyen ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ile Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında açıldığı yıldan itibaren her yıl Türkiye derecelerine imza atan Kocaeli Bilnet Okulları akademik başarılarının yanında çok yönlü gelişimi destekleyen, yaşamı kucaklayan robotik, satranç, basketbol, yüzme, müzik, gibi sosyal kulüp dersleri ve sosyal sorumluluk projeleriyle öğrencilerinin yeteneklerinin keşfedilmesine imkân sağlıyor.

Türkiye'nin en köklü liseleri olan İstanbul Erkek Lisesi'ne, Kabataş Erkek Lisesi'ne ve Cağaloğlu Anadolu Lisesine  öğrenci gönderirken; YKS başarısı ile de adından her zaman bahsettiren Kocaeli Bilnet Fen ve Anadolu Liselerini tercih eden öğrenciler de oldu.

Ayrıca, Enka Okullarına 4 öğrenci, İtalyan Galileo Anadolu Lisesine 1, İzmir Saint Joseph Lisesi'sine 1, Tevitöl'e 1, Kocaeli Fen Lisesi’ne 6 öğrenci, Ankara Cumhuriyet Fen Lisesi 'ne 1 ve Muammer Dereli Fen Lisesi'ne 8 öğrenci yerleşti.

Şehit Özcan Kan Fen Lisesi'ne 6, Gölcük Fen Lisesine 6 , Med Marin Tuncer Şen Fen Lisesine 10 öğrenci yerleşti.

24 Kasım Anadolu Lisesi'ne 7, Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi 'ne 1 ve Ali Fuat Başgil Sosyal Bilimler Lisesi'ne 2 öğrenci yerleşti.

Kocaeli Bilnet Ortaokulu mezunlarına lise hayatında da başarılar dileriz. 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme