Kocaeli Bilnet'ten YKS'de Türkiye dereceleri

Kocaeli İzmit Yerleşkesinde bulunan Bilnet Okulları Anasınıfı, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesinden oluşan 60 dersliği ve öğrencilerinin çok yönlü gelişimini destekleyen, çeşitli aktivite alanları bulunan, 15 bin m2 kapalı alana sahip, güçlü öğretmen kadrosu ile öğrencilerinin akademik ve sosyal yönden gelişimlerini, 21. yüzyılın beklentilerinden haberdar olmalarını hedefleyerek geleceklerini tasarlayan Özel Kocaeli Bilnet Okulların da Öğrencilerinin YKS sınavlarında üstün başarı sağlamaları, istedikleri mesleğe tüm yeterlilikleriyle adım atarak fark yaratmaları sağlanıyor. 

BAŞARILI ÖĞRENCİLERE PLAKET

Her türlü yaşam kalitesine ulaşmalarını hedef olarak belirleyen ve Yükseköğretim Kurumları Sınavında (YKS) açıldığı yıldan itibaren her yıl Türkiye derecelerine imza atan Kocaeli  Bilnet Okulları; bu yıl da TYT Türkiye 422, AYT SAY Türkiye 438’si olan Kocaeli Bilnet Fen Lisesi öğrencisi İdil Yakay’ a ve AYT EA Türkiye 830’uncusu Kocaeli Bilnet Anadolu Lisesi öğrencisi Sude Filiz'e Yönetim Kurulu Başkanı Ali Korkmaz, Kampüs Müdürü Yasemin Demirkol ve Lise Müdür Yardımcsı Tülay Aydoğmuş tarafından plaket ve hediyeleri takdim edildi. 

ÇOCUKLARIMIZ BİZİM GELECEĞİMİZDİR

Korkmaz konuşmasında, "Öğrencilerimiz için her gecen sene bir adım daha ileriye gitmesini sağlamak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Çocuklarımız bizim geleceğimizdir" diyerek başarılarının daim olması temennisinde bulundu.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme