Kerem Erman Büyükşehir'de

Hodri Meydan Taraftarlar Derneği'nde uzun yıllar tribün liderliği yapan MHP'li Kerem Erman'ın, Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğünde işe başladığı öğrenildi.

MHP’de birçok görevde bulunan, İzmit Yenimahalle eski Mahalle Başkanı, bir dönem İzmit ilçe yöneticiliği de yapan Kerem Erman Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde iş başı yaptı. Hodri Meydan Taraftarlar Derneği'nde uzun yıllar tribün liderliği yapan Kerem Erman’ın, Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğünde işe başlaması ise ülkücüler arasında memnuniyetler karşılanırken, Erman’ın kardeşi olan Kadir Erman da geçtiğimiz yılın nisan ayında İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde işe başlamıştı.

Yorumlar 2
Ülkücü 11 Mayıs 2022 13:30

Ülkücüler eve ekmek götüremiyor Tribüncüye kıyak bu adamlar tribün kovalarken Ülkücüleri sokak aralarında pusuya düşürüyorlardı izmitin hakimi hodri meydan diyorlardı nereden nereye…

KÜRŞAD 11 Mayıs 2022 13:28

Benim Anlamadığım, Uyuşturucudan Sabıkası Olan Ve Yenimahallede Torbacılık Yapıp Esrar Satanlar Nasıl Ülkücü Oluyor Ve Nasıl Belediyeye İşe Giriyor. Gerçi Mhp'de De Kala Kala Böyleleri Kaldı. Dümenden Müptezel Çakma Ülkücüler.

Bakmadan Geçme