İzmitli Perilerin fikstürü netleşti

İlimizi Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde temsil edecek olan İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı'nın 2022-2023 sezonu lig takvimi ve Federasyon Kupası grubu belli oldu 

Yeni sezona şampiyonluk parolası ile hazırlanan İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı’nın yer aldığı Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 2022-2023 sezonu lig fikstürü, İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenen organizasyonda netleşti. İzmit Belediyespor, ilk maçında 24 Eylül Cumartesi günü iç sahada Ferhatoğlu Edremit Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. 

FEDERASYON KUPASI 13-19 EYLÜL’DE
Lig fikstürünün çekildiği organizasyonda 13-19 Eylül tarihlerinde Eskişehir’de gerçekleştirilecek Federasyon Kupası’nın da grupları belirlendi. Kupada ter dökecek ekiplerden biri olan temsilcimiz İzmit Belediyespor; Antalya Güneşi, HDI Sigorta Yalova VIP ve Tarsus Belediyesi ekipleriyle D grubunda mücadele edecek. 

AĞA, “HEDEFİMİZ SÜPER LİG”
Kura çekimi sonrası İzmit Belediyespor ekibini temsilen organizasyona katılan İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürü Mithat Ağa, yeni sezonun tüm takımlara hayırlı olmasını temenni etti. İzmit Belediyesi olarak hedefin her zaman zirve olduğunu dile getiren Ağa, “İzmit Belediyesi olarak yeni sezona yeni bir oyuncu gurubuyla başlıyoruz ve yeniden ait olduğumuz Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ne yükselmek istiyoruz” dedi.

DEMİR, “HER İKİ KULVARDA DA İDDİALIYIZ”
Lig ve Federasyon Kupası’nın çekilen fikstürünü değerlendiren bir diğer isim İzmit Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Şube Sorumlusu Tayfun Demir oldu. “Yeni bir sezona yeni umutlarla başlıyoruz” diyen Demir, “Zorlu bir lig maratonu bizi bekliyor. Federasyon Kupası’nda da zorlu bir gruptayız. Ama biz İzmit Belediyespor olarak ligde olduğu gibi kupada da iddialıyız” ifadelerini kullandı.

KADINLAR FEDERASYON KUPASI GRUPLARI
A GRUBU

Turgutlu Belediyespor
Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor
Çeşme Basketbol
Urla Belediyesi

B GRUBU
Fenerbahçe Gelişim
BOTAŞ Gelişim
Boğaziçi Basketbol
Emlak Konut Gelişim

C GRUBU
Elazığ Basketbol
DİBA
Karşıyaka Çarşı Koleji
Elazığ İl Özel İdare

D GRUBU
Antalya Güneşi
HDI Sigorta Yalova VIP
İzmit Belediyespor
Tarsus Belediyesi
 

Bakmadan Geçme