İzmit'te Doğa Koleji velileri isyanda!

Doğa Koleji'nde yaşanan belirsizlik devam ediyor. Doğa Koleji'nde eğitim gören öğrenci velileri, bugün Doğa Koleji İzmit kampüsü önünde toplandı. Veliler okulu terk etmeyeceklerini duyurdu.

Doğa Koleji’nde yaşanan belirsizlik devam ediyor. Yönetim okulun satılmasıyla ilgili yapacağı açıklamayı ertelerken, öğretmenlerin durumuyla ilgili de bir açıklama yapmıyor. Okul yönetimi öğretmenlerin maaşının ne zaman ödeneceği, olası bir satışta öğretmenlerin durumunun ne olacağı gibi konularda suskunluğunu sürdürüyor.

Doğa Koleji’nde eğitim gören öğrenci velileri, bugün Doğa Koleji İzmit kampüsü önünde toplandı. Veliler okulu terk etmeyeceklerini duyurdu. Okul önünde açıklama yapan veliler şu açıklamayı yaptı; “124 kampüs, 82 bin öğrenci ve 13.500 personeliyle Türkiye ve Avrupa’nın en büyük,

Dünya’nın ikinci büyük okul zinciri olan Doğa Koleji,  birbirlerini seven sayan öğretmeni , velisi, öğrencisi , idarecisi , güvenlik ve temizlik personeliyle büyük bir ailedir Yaklaşık iki yıldır süren , ama son altı ayda belirginleşen Doğa okulları çıkmazı bizleri ayrıştırmak yetine iyice birbirimize kenetledi.

Bizler okulumu seviyoruz , öğretmenlerimizi seviyoruz. Biz başka okullara nakil yaptırmak değil okulumuzda olmak istiyoruz.

Aylardır maaş almadan fedakarca çalışan , kendi dertlerini kenara bırakıp bizleri sakinleştiren , sabredelim diyen okul idarecilerimize öğretmenlerimize minnettarız. Öğretmen idareci, çalışan ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için buradayız.

Buradan tüm yetkililere sesleniyoruz, okulumuz bizim için çok önemli ve değerli. Hiçbir yere gitmiyoruz. Buradayız... Bugün okulumuzun sorunsuz devam ettiğine dair açıklamayı durmadan okullarımızı terk etmeyeceğiz. Öğretmenlerimiz 4 aydır maaş almıyorlar fakat çalışmaya devam ediyorlar.

Bugün bir açıklama gelmezse tüm öğretmenlerimiz istemeden de olsa görevlerinden ayrılmak zorunda kalacaklar.

Cumartesi günü açıklama yapılacak denildi fakat yapılmadı. Pazartesi günü bir açıklama yapılacak denildi ve biz olumlu olumsuz şekilde bir açıklama bekliyoruz."

Bakmadan Geçme