İbrahim Bıyıklı'dan Kurt'a ziyaret

Kocaeli Ticaret Odası Başkan Adayı İbrahim Bıyıklı, MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt'u ziyaret etti.

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Başkan Adayı İbrahim Bıyıklı, yaptığı çalışmalar kapsamında ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. KOTO’da başkan adaylığını açıklayan tek isim olan ve çalışmalarına aylar öncesinden başlayan İbrahim Bıyıklı, MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt’u ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

KENT SİYASETİNE SOLUK KAZANDIRDI
MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt’u ziyaret eden KOTO Başkan Adayı İbrahim Bıyıklı, ”MHP İl Başkanlığı görevine getirildikten itibaren çalışmalarını yakından takip ettiğim ve genç bir il başkanı olarak hem partisinde hem de Kocaeli’nde güzel çalışmalara imza atan başkanımızı yaptığı çalışmalardan ötürü takdir ediyorum. Gayet başarılı bir süreç yürüten ve kent siyasetine yeni bir soluk kazandıran il başkanımız Yunus Emre Kurt’a nazik ev sahipliği için teşekkür eder, yapacağı çalışmalarda kendisine ve teşkilatına başarılar dilerim” İfadelerine yer verdi. 

KOTO KENTİMİZ İÇİN ÖNEMLİ BİR STK
KOTO Başkan Adayı İbrahim Bıyıklı’yı ağırlayan MHP Kocaeli İl Başkanı Kurt;”Ziyaretleri ile bizleri onurlandıran ve düşünceleriyle gururlandıran, kentimizin değerli iş insanı ve KOTO Başkan Adayı İbrahim Bey'e nazik ziyareti için teşekkür ederim. Yaptığı çalışmaları yakından takip ediyorum ve seçim sürecinde güzel çalışmalara imza attığını görüyorum. Güzel bir seçim süreci yürütüyor ve örnek çalışmalar gerçekleştiriyor.  KOTO, kentimiz için çok önemli ve etkili bir STK, KOTO’nun iyi olması kentimizin iyi olması demektir. KOTO Başkan Adayı İbrahim Bey'e, çıktığı bu süreçte yaptığı ve yapacağı çalışmalarda başarılar diler, nazik ziyaretlerinden ötürü de teşekkür ederim.” açıklamalarında bulundu.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme