Siyaset

Siyaset Haberleri

Özel kalem müdürü belli oldu

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in Özel Kalem Müdürlüğü'ne hemşerisi Recep Karakoç'u atadı.

Enver Okan kirlenmeye açıklık getirdi

Son günlerde sahil kenarlarında denizde yaşanan ve kirlenme olarak değerlendirilen renk değişimleri hakkında araştırma yapan ve bilimsel olarak aldığı sonucu açıklayan İYİ Parti Körfez Belediye Meclis Üyesi Enver Okan, rahatsız olacak bir durumun olmadığını söyledi.

Bahçeli’den ittifak açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli gündeme ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

Başkan Söğüt’ten 1 Mayıs mesajı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Söğüt mesajında, 1 Mayıs’ın barışın, huzurun ve dayanışmanın artmasına vesile olmasını diledi

Akşener’den iktidara tam destek

1915 olaylarını 'soykırım' olarak tanıyan ülkelere sert tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek veren ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Soykırım iddiaları iftiradır. İktidarın bu konudaki duruşunu destekliyoruz." ifadelerini kullandı.

“Bu mudur şeffaflık saydamlık dürüstlük”

KBB ve Dilovası Belediyesi eski Meclis Üyesi Enver Aydemir, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'i söylem ve eylemleri üzerinden eleştirdi. Bugüne kadar sergilediği yönetimin şeffaflık, saydamlık ve dürüstlük ile örtüşmediğini söyledi

Ayyıldız: Başörtüsü yasaklansın

Kocaeli’de AK Parti’li olarak geniş bir kesim tarafından tanınan Gökhan Ayyıldız sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

“Ülkemize yapılabilecek en büyük kötülüktür”

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 1 Mayıs Birlik, Dayanışma ve Mücadele Günü’nü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Hürriyet 2 danışmanını atadı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 2 danışmanını atadı.

Erdoğan, Teşekkür ziyareti için ilimize geliyor

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kızılcahamam’daki kampında yaptığı konuşmada Ramazan ayından sonra en çok oy alınan illeri tek tek gezeceğini açıkladı.

TKP Gebze Mevlana’da semt evi açtı

Türkiye Komünist Partisi'nin Semt Evleri’nden biri daha Gebze Mevlana Mahallesi'nde açıldı. TKP Parti Merkez Konseyi üyesi Aydemir Güler semt evlerini kurdukları mahallelerde o mahallenin insanlarıyla güzel işler yapmak için açtıklarını söyledi

Hürriyet’ten Akşener’e ziyaret

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu için Ankara’ya hareket ettiler

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu uğradığı alçakça saldırı sonrası ziyaret etmek üzere İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve yönetimi, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar ve yönetimi Ankara’ya doğru yola çıktı

"Hizmet etmek için her zaman hazırız"

Teşekkür ziyaretlerine hemşeri dernekleri ile devam eden Av. Sertif Gökçe, Derince'ye hizmet etmek için her zaman hazır olduklarını belirtti.

İYİ Parti Gençlik Kolları İl Başkanı belli oldu

İYİ Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevine Av. Tugay Östürk atandı.

“İçimize Sinmese de YSK'nın Kararlarına Saygı Duyacağız”

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Kızılcahamam'da ki kampta konuştu.

“Bu İşler Kapı Sökmekle Olmaz”

Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Ercan Oğuz Dilovası Belediye başkanı Hamza Şayir’in görevi devr almasından sonra çalışanlar üzerinde uygulamaya çalıştığı yıldırma politikası hakkında açıklamalarda bulundu.

Başkan Hürriyet’e ziyaretçi akını

Mazbatasını 15 gün gecikmeli olarak alan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e hayırlı olsun ziyaretlerinin hız kesmeden devam ediyor.

1 Mayıs Gebze’de EMEP öncülüğünde kutlanacak

Türk-İş ve DİSK’e bağlı sendikaların İzmit ve Bakırköy’deki mitinglere katılacağı Gebze’de 1 Mayıs İşçi Bayramı mitingi EMEP Gebze İlçe Örgütü öncülüğünde gerçekleşecek