Eğitim

Eğitim Haberleri

İçişleri’nden 81 ile yeni corona virüsü genelgesi!

İçişleri Bakanlığı 81 il valiliğine PCR testi konulu yeni bir genelge daha gönderdi.

ÖSYM Başkanı: “Bu seneye özel ikinci ek yerleştirme yapılacak”

ÖSYM Başkanı Halis Aygün, "Birinci Ek Yerleştirme sonunda belli olacak boş kontenjanlar için bu seneye özel "ikinci ek yerleştirme" yapılacak" dedi.

YKS tercih sonuçları açıklandı

YKS tercih sonuçları ÖSYM sayfasında açıklandı. Adaylar YKS tercih sonuçlarını T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden öğrenebilecek. Bir programa kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 6 Eylül - 10 Eylül tarihleri arasında yapılacak

Bakan Özer'den yüz yüze eğitim açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Birinci önceliğimiz tüm sağlık önlemlerini alarak 6 Eylül'de başlayacak okulları açık tutmak. Önlemlerin takipçisi olacağız. Velilerimiz çok rahat olsun" diye konuştu.

YÖK Başkanı’ndan ‘yüz yüze eğitim’ açıklaması

YÖK Başkanı Erol Özvar, "Bu yıl, yani 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında salgının gelişme seyri ve ilgili kurum ve kuruluşların uyarıları da dikkate alınarak üniversitelerde örgün eğitim yüz yüze başlayacaktır" dedi

Yüz yüze eğitim için geri sayım! 81 ile gönderildi

Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı, milli eğitim müdürlüklerine "Kovid-19 Salgınında Okullarda Alınması Gereken Önlemler" konulu rehber gönderdi

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’den sınav açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, açık öğretim ortaokulu ve lisesi sınavlarına katılamayan öğrencilere yeni sınav hakkı tanınmasının yanı sıra öğrencilerin, 23-24 Ağustos’ta kayıtlarını yaptırarak 27-29 Ağustos’ta çevrim içi sınava katılabileceğini bildirdi.

İşte yüz yüze eğitimde alınacak yeni tedbirler!

Milli Eğitim Bakanlığı, yüz yüze eğitimde alınacak tedbirleri açıkladı.

Yüz yüze eğitimde maske kararı

Milli Eğitim Bakanı Özer, "Yüz yüze eğitimin aksamaması için maske, mesafe ve hijyenden taviz yok" ifadelerini kullandı.

Yüz yüze eğitimde Covid-19 testi kararı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yüz yüze eğitimde aşı olmayan öğretmen ve okul personeli için haftada iki kez PCR testi zorunluluğu getirileceğini açıklamasının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan testlerle ilgili açıklama geldi.

YÖK'ten üniversiteler için yüz yüze eğitim açıklaması!

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), 2021-2022 eğitim ve öğretim dönemi için 'yüz yüze eğitim' açıklaması yaptı.

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan yüz yüze eğitim talimatı

Milli Eğitim Bakanlığı, il müdürlüklerine gönderdiği yazıyla okulların yüz yüze eğitime hazır hale getirilmesi talimatını verdi.

İşte Kocaeli'nin yeni İl Milli Eğitim Müdürü!

Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü görevine atanan  Fehmi Rasim Çelik’in ardından Kocaeli'nin yeni İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen oldu.

Bakan Koca’dan 'Yüz yüze eğitim' açıklaması!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu Toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! YKS tercih barajı düştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'YÖK, 2021-YKS tercih sürecinde merkezi ve ek yerleştirmeye ilave bir ek yerleştirme yapılmasını kararlaştırmıştır.' açıklamasında bulundu. Erdoğan ayrıca, 'Bu ilave ek yerleştirmede baraj puanı TYT'de 140, AYT ve YDT'de 170 olarak uygulanacaktır.' ifadelerini kullandı

İstifa sonrası Ziya Selçuk’tan ilk açıklama

Milli Eğitim Bakanlığı görevinden affını isteyen ve bu talebi kabul edilen Ziya Selçuk, “Bana ülkemin çocukları için çalışma imkânı sağlayan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Milli Eğitim Bakanı istifa etti! İşte yerine atanan isim!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk istifa etti. Mahmut Özer, Milli Eğitim Bakanı olarak Ziya Selçuk'un yerine atandı. Öte yandan, üç yeni bakan yardımcısı atandı.

Çocuk Sinema Okulu’nda dersler başladı

İzmit Belediyesi’nin çocukların yeteneklerini ve üretkenliklerini ortaya çıkartmak amacı ile hayata geçirdiği Çocuk Sinema Okulu’nda dersler başladı.

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı değişti!

Görev süresi dolan Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç’ın yerine Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Özvar atandı.

Toplam 865 haber.