Eğitim

Eğitim Haberleri

İlkokul öğrencileri, Kimya Üretim Tesisinde

Körfez Anadolu İlkokulu 4. Sınıf öğrencileri gerçekleştirdikleri teknik gezi ile Hereke Nuh Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kimya Üretim Tesisini ziyaret etti.

8-A sınıfı öğrencileri,  sağlık çalışanlarını unutmadı

Şehit Öğretmen Erkan Aydın Ortaokulu, İngilizce Öğretmeni Selda Engür ve 8-A sınıfı öğrencileri,  sağlık çalışanlarını unutmadı.

Bilnet Kocaeli'den öğrencilerin ufkunu genişletecek seminer

Özel Kocaeli Bilnet Fen ve Anadolu lisesi 9. Ve 10. Sınıf öğrencilerine, Prof. Dr. Erhan Bütün, öğrencilerin meslek seçiminde yardımcı olacak Sivil havacılık sektörü, robot, yapay zekâ, akıllı kontrol alanlarında geleceğin inovasyon dünyası hakkında bilgiler verdi.

Özel öğrencilerden sanat sergisi

Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencileri yıl boyunca hayata geçirdikleri sanat eserlerini sergiledi.

Ulugazi öğrencileri, sağlıkçıların maskelerinde çiçek açtırdı

Ulugazi İlkokulu öğretmen ve öğrencileri "Maskelerimiz Çiçek Açtı" etkinliği kapsamında özel olarak yaptıkları maskeden çiçeklerle, pandemi nedeniyle zor günler geçiren sağlık çalışanlarını ziyaret etti.

Gölcük BHL’nin ilk mezunları buluştu

Barbaros Hayrettin Lisesi’nin ilk mezunları 61. mezuniyet yıl dönümlerini kutladı

Bilnet Kocaeli’de 19 Mayıs coşkusu

Özel Kocaeli Bilnet Fen ve Anadolu Liseleri öğrencilerinin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında sergiledikleri performans ayakta alkışlandı

KOÜ İşletme Fakültesi’ne dekan atandı

Kocaeli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi; Siyasal Bilgiler ve İşletme Fakülteleri olarak ikiye ayrılmıştı. Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı olarak Prof. Dr. Recep Tarı görevlendirilmişti. İşletme Fakültesi Dekanlığına ise Prof. Dr. Muhsin Halis atandı

2022-KPSS başvuruları başladı!

2022 yılında düzenlenecek olan KPSS lisans başvuru kılavuzu ÖSYM tarafından yayımlandı. 24 Mayıs saat 10:00'dan itibaren başlayan KPSS lisans başvuruları 6 Haziran gününe kadar devam edecek.

KOSTÜ 6 öğretim üyesi alacak

Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi 6 öğretim üyesi alacak.

200 öğrencinin anlamlı koreografisi

Gebze'de lise öğrencileri, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla ay yıldızlı koreografi oluşturdu.

Aç kalan köpekler masadan yemek yedi!

Kocaeli Üniversitesi çevresine bırakılarak kaderine terk edilen onlarca köpek kampüste tehlike arz ediyor. Aç kalan bir köpek girdiği üniversitenin yemekhanesinde masa üzerindeki tabaklardan yemek yerken, öğrenciler rektörden yemekhaneden köpeklerin çıkarılmasını istiyor.

İzmit Okuma Sanatı Kulübü’nden Giresun’a  kütüphane 

İzmit Okuma Sanatı Kulübü, 77’nci kütüphanesini Giresun’da hizmete açtı.

Toplam 865 haber.