Gölcük'te veli tepkisi 

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ilimizde 4 büyük okul binasını yıkıp, yerine yenilerini yapma kararı ciddi tartışmalar yarattı. Bu operasyonun ders yılının ortasında yapılması pek çok kişi tarafından 'Yanlış zaman' olarak nitelendiriliyor. 

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Burcu Nazlı

Bilindiği gibi Gölcük ilçesinin en köklü okullarından Barbaros Hayrettin Lisesi’nin de yıkılmasına, bu okulun öğrencilerinin ikinci yarı yılda Cumhuriyet İlkokulu binasında eğitime devam etmesine karar verilmişti. Yıkılmasına karar verilen Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi’nin öğrenci ve velileri bu kararı zamansız bulurken, yıkılacak bu okulun öğrencilerinin taşınacağı Cumhuriyet İlkokulu velileri de rahatsız ve tepkili.

"BİZİM OKULUMUZU RAHAT BIRAKIN!"

Cumhuriyet İlkokulu velilerinden bir grup, bugün topluca İlçe Milli Eğitim müdürlüğü binası önüne gidip, kararı protesto ettiler. Veliler, “Bir ilkokul binasında ilkokul öğrencileri ile lise öğrencileri nasıl birlikte eğitim görecekler. Bizim okulumuzu rahat bırakın. Cumhuriyet İlkokulu binası, mevcut öğrencilerine ancak yetiyor” diyerek seslerini duyurmaya çalıştılar. 
 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN