Ellibeş'ten Yıldırım'a: Yaşadığı olayın etkisiyle serzenişte bulunmuştur

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'a yönelik yapılan saldırı hakkında açıklamalarda bulundu

AK Partili Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın evi geçtiğimiz haftasonu akşam saatlerinde kimliği belirsiz bir kişi tarafından basıldı. İsmail Yıldırım söz konusu saldırı sonrasında Ak Parti’nin kendisini yalnız bıraktığını, ilçe belediye başkanlarının, il başkanının, büyükşehir belediye başkanının kendisini arayıp geçmiş olsun bile demediğini belirterek tepki gösterdi.

YAŞADIĞI OLAYIN ETKİSİYLE SERZENİŞTE BULUNMUŞTUR

Yıldırım'ın sözleri sonrasında konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ellibeş, “İsmail Yıldırım, çok sevilen, başarılı bir belediye başkanımızdır. Yaşadığı olayın etkisiyle serzenişte bulunmuştur. Ancak ne bizim Belediye Başkanımıza olan sevgimiz, ne de kendisinin partisine olan bağlılığını bu olayın yıkması mümkün değildir. Bu tür olaylarda bilgi akışında bir daha sıkıntı yaşanmaması hususunda arkadaşlarımızın daha dikkatli olmalarını kendilerine belirttik. Diğer taraftan, yaşanan olay hepimizi derinden üzmüştür. Belediye Başkanımıza ve kıymetli ailesine yapılan bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Emniyet güçlerimize güvenimiz tamdır. Bu olayın biran önce aydınlatılıp, gereğinin yapılacağından şüphe duymuyoruz" ifadelerine yer verdi. 

Yorumlar 1
GÖREN GÖZ 07 Eylül 2022 09:23

hala serzeniş diyo.. sen hiç anlamamışsın

Bakmadan Geçme