Dilara ve Batuhan evliliğe ilk adımı attı

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Burcu Nazlı

İki yıl önce kaybettiğimiz Kocaeli’nin duayen gazetecilerinden Tanju Cılızoğlu ile KOÜ İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gamze Cılızoğlu’nun kızı Dilara Cılızoğlu evlilik için ilk adımı attı. Dilara Cılızoğlu ve Batuhan Diril’in nişan törenleri, Kirazlıyalı’da yapıldı.

ÇOK GÜZEL BİR TÖREN
Dilara ve Batuhan’dan evlilik için ilk adım. Gamze- Tanju Cılızoğlu çiftinin güzel kızı ODTÜ’de akademisyen olarak çalışan Dilara, Elmas- Seçim Diril çiftinin savunma sanayiinde makine mühendisi olarak çalışan yakışıklı oğlu Batuhan ile nişanlandı. Kız isteme ve nişan töreni Cılızoğlu ailesinin Şirinyalı Kuryapı Sitesindeki evinde yapıldı. Tüm detayların düşünüldüğü nişana aile büyüklerinin yanı sıra iki gencin arkadaşları ve aile dostları da katıldı.

NİŞAN YÜZÜKLERİNİ ÇALI VE SAYDAM TAKTI
Gamze Cılızoğlu’nun kusursuz ev sahipliğinde gerçekleştirilen törende birbirine çok yakışan çiftin nişan yüzüklerini Batuhan’ın dedesi Mehmet Ali Çalı ve Cemal Saydam birlikte taktı. Duygu dolu anların yaşandığı törende genç çift nişan pastasını da birlikte kesti. Dilara ve Batuhan dünya evine 2023 yılı yaz aylarında girecek.

İYİ Kİ BİZİMLESİNİZ!
Nişan töreni sonrası duygularını anlatan Dilara Cılızoğlu, “Öncelikle bizi her zaman desteklediğiniz için, hep yanımızda olduğunuz için çok teşekkür ederiz. Babamın bana en değerli emanetleri olan ve bugünün içimize sinen, bizi yansıtan şekilde olmasını sağlayan başta sevgili annem Gamze Cılızoğlu’na ve Cemal abime çok teşekkür ederim. Ayrıca babacığımın da bana her zaman dediği gibi “ kişiler evlenmez, aileler evlenir” in ayrıcalığını bana yaşatan; Ankara’da bana aile ve anneme dost olan Diril ailesinin her üyesine ayrıca teşekkür ederim. İyi ki varsınız, iyi ki bizimlesiniz!” dedi.

 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN