Büyükşehir 36 personel alacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Belde A.Ş. bünyesinde görevlendirmek üzere toplamda 36 personel alacak

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Burcu Nazlı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Belde A.Ş. bünyesinde görevlendirmek üzere 26 operatör ile 10 şoför alacak. En az ilkokul mezunu olmak üzere görev yapacak personeller için ikamet şartı istenmiyor. 23 Eylül Cuma gününe kadar beldeas.com üzerinden başvuruda bulunabilecek adaylar için başvuru şartları ise şöyle:

BAŞVURU ŞARTLARI
Türk vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği bulunmamak, en az İlkokul mezunu olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, affa uğramış olsa bile belirli suçlardan mahkum olmamak.

TEHLİKELİ MADDE ŞOFÖR ALIMI
Tehlikeli madde araç şoförü alımı için C1 sınıfı ehliyete sahip olmak, SRC5 ve Psikoteknik belgelerine sahip olmak, araç kullanmasına engel fiziksel ve kronik sağlık problemi bulunmamak, tehlikeli madde araç şoförlüğünde tecrübeli olmak.
Şoför alımı için C sınıfı ehliyete, SRC2-4 belgelerine, F+G sınıfı ehliyete sahip olmak, araç kullanmasına engel fiziksel ve kronik sağlık problemi bulunmamak.

OPERATÖR ALIMI
Operatör alımı için G sınıfı ehliyete sahip olmak, operatörlük belgesine sahip olmak, araç kullanmasına engel fiziksel ve kronik sağlık problemi bulunmamak.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN