Anne ve çocuğu yaralandı

Darıca'da iki otomobilin çarpışması neticesinde meydana gelen kazada, anne ve çocuğu yaralandı.

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Burcu Nazlı

Kaza, Bağlarbaşı Mahallesi İstasyon Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halinde olan bir aracın ‘U’ dönüşü yapmasının ardından arkasından gelen araçlar bir anda frene bastı. Sürücüsünün frene basmasına rağmen duramayan A.Ş. idaresindeki 34 FY 5380 plakalı otomobil, hemen önünde fren yapan F.P. yönetimindeki 16 ACZ 629 plakalı BMW marka otomobile çarptı.

ANNE VE ÇOCUĞU YARALANDI

Çarpışmanın şiddetiyle A.Ş. isimli sürücünün araçta yolcu olarak bulunan eşi A.K.Ş. ve çocuğu yaralandı. Kazayı görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede adrese ulaşan sağlık ekipleri, yaralı anne ve çocuğuna ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ambulansa alınan yaralılar, tedavi edilmek üzere Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Kazanın ardından yol üzerinde trafik akışı bir süre kontrollü olarak sağlandı. Kazaya karışan araçların yoldan kaldırılmasının ardından trafik yeniden normal seyrine döndü. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

İhlas Haber Ajansı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN