Amatör Spor Haftası Darıca'da kutlanacak

Amatör Spor Haftası kutlama etkinliklerine bu yıl Darıca ev sahipliği yapıyor. Yeni tamamlanarak hizmete açılan Nenehatun Ahmet Çalık Amatör Spor Kompleksi'nde düzenlenecek etkinlikte, eski futbolcularla Kocaeli protokolü maç da yapacak.

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Burcu Nazlı

Kocaeli'de her yıl gerçekleştirilen Amatör Spor Haftası kutlama etkinlikleri, bu yıl Darıca'da düzenlenecek. 6 Ekim Perşembe günü saat 18.00'da Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın’ın ev sahipliğinde düzenlenecek etkinliğe, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ile birlikte Kocaeli protokolü, amatör spor kulüplerinin temsilcileri, eski futbolcular ve çok sayıda davetli katılacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile birlikte Büyükşehir Belediyesi ve Darıca Belediyesi’nin işbirliğinde kısa bir süre önce tamamlanarak amatör spor kulüplerinin hizmetine sunulan Nenehatun Amatör Spor Kompleksi’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek programda, Amatör Spor Haftası dolayısıyla kutlama pastası kesilecek. Programın ardından eski ünlü futbolcularla Kocaeli protokolü gösteri maçı yapacak.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN