Alperen Ocakları ücretsiz yemek verecek!

Alperen Ocakları Kocaeli İl Başkanlığı, aşevinde ücretsiz yemek verileceğini duyurdu

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Burcu Nazlı

Alperen Ocakları  Kocaeli İl Başkanı Kaan Şengil, il binası altındaki lise aşevinde günlük 500 kişiye, Kocaeli Üniversitesi yanındaki yerleşkede ise günlük 3 bin kişiye yemek verileceğini duyurdu.

3 BİN KİŞİYE ÜCRETSİZ YEMEK

Ayrıca Umuttepe'de bulunan aşevinde farklı aktivitelerin olacağını duyuran Şengil, "İl binamızın altındaki lise aşevimizde günlük 500 kişiye Umuttepe üniversite yanındaki yerleşkemizde ise günlük 3000 kişiye günlük ücretsiz yemek vereceğiz inşallah. Aynı zamanda Umuttepe aşevimizin yanında öğrencilerimizin ders çalışması için bir kütüphanemiz ve bir de boş zamanlarını değerlendirmeleri için playstatıon bilgisayar langırt vb. oyunlar oynayabilecekleri eğlence merkezimiz olacak İçinin tadilatı en kısa zamanda bitecek Allah'ın izniyle pandemiden ve ekonomiden dolayı zor süreçten geçen öğrenci ve velilerin heyecan ile bekledikleri projemizi tamamlamak üzereyiz Maddi ve erzak olarak desteklerinizi bekliyoruz" ifadelerine yer verdi. 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Esnaf | 05 Nisan 2022 14:55

    Madem bu güzel uygulamayı yapacaksınız o zaman orada onbinlerce kira veren insan çalıştıran esnafında giderlerini kirasını ödeyin. Herkes ekmeğinin peşinde rızkının peşinde ama siyasi görüşü ne olursa olsun bedava dağıtarak ancak esnafın ve ailesinin ekmepine kan doğrarsınız. Zaten online dersler ve uzaktan eğitimle batık vaziyette olan esnafa son hançeri Milliyetçilikle vurursunuz olur biter.

BUNLARA DA BAKIN