8-A sınıfı öğrencileri,  sağlık çalışanlarını unutmadı

Şehit Öğretmen Erkan Aydın Ortaokulu, İngilizce Öğretmeni Selda Engür ve 8-A sınıfı öğrencileri,  sağlık çalışanlarını unutmadı.

Türkiye genelinde eş zamanlı olarak okullarda başlatılan ve eTwinning projesi olan 'Maskelerimiz Çiçek Açtı' etkinliği devam ediyor. Proje kapsamında Şehit Öğretmen Erkan Aydın Ortaokulu, İngilizce Öğretmeni Selda Engür ile birlikte Gültepe Kazım Küçük Aile Sağlığı Merkezi'nde görev yapan sağlık çalışanlarını ziyaret eden 8-A sınıfı öğrencileri, maskelerden yaptıkları çiçekleri takdim ederek, sağlık çalışanlarına moral verdi. 

BİRAZ DA OLSA MORAL VERMEK İSTEDİK

Ziyarette kısa bir konuşma yapan Şehit Öğretmen Erkan Aydın Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Selda Engür, “Covid-19 nedeniyle evine gidemeyen, çocuklarını göremeyen ve zor şartlarda görev yapan sağlık çalışanlarımızı unutmayarak öğrencilerimizin tasarladığı maskeden çiçek yaparak maskelerimiz çiçek açtı projesi kapsamında tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür etmek adına siz Gültepe Kazım Küçük Aile Sağlığı Merkezini ziyaret ettik. Hastalık durumunda canımızı ve sağlığımızı emanet ettiğimiz siz sağlık çalışanlarımızın, görevlerinin verdiği stresi birazcık da olsa azaltmak istedik” dedi.

Aile Merkezi doktorlarından Tuba Özeren Altın ise,  “Bizler sadece bugün değil, her zaman insanlarımızın daha sağlıklı ve hastalıklardan uzak kaliteli bir yaşam sürmesi için çaba sarf ediyoruz. Görevimizi yaparken böylesi güzel jestler bizleri çok mutlu ediyor. Öğretmen ve öğrencilerimize bu güzel jesti için teşekkür ederiz” diyerek öğrencilere hediye takdim etti. 

Ziyarette ayrıca diğer Aile Hekimi Aslı Tamer ise böyle güzel bir etkinlik için öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür ettiğini belirtti.

Bakmadan Geçme