• Haberler
  • Spor
  • Bodrum FK-Kocaelispor maçının hakemi açıklandı

Bodrum FK-Kocaelispor maçının hakemi açıklandı

Trendyol 1. Ligi'nin 33. haftasında Kocaelispor, deplasmanda Bodrum FK'ya konuk olacak. 5 Mayıs Pazar günü saat 16.00'da oynanacak karşılaşmayı Balıkesir Bölgesi Süper Lig Hakemi Oğuzhan Çakır yönetecek.

Trendyol 1. Ligi’de  33. haftasında oynanacak maçların hakemleri açıklandı. Bodrum FK-Kocaelispor-maçını Balıkesir Bölgesi Süper Lig Hakemi  Oğuzhan Çakır yönetecek.

KARŞILAŞMA 5 MAYIS PAZAR GÜNÜ SAAT 16.00'DA

Kocaelispor'un 5 Mayıs Pazar günü saat 16.00'da Bodrum İlçe Stadyumu'nda oynanacağı Bodrum FK maçını Balıkesir Bölgesi Süper Lig Hakemi  Oğuzhan Çakır yönetirken karşılaşmanın yardımcı hakemleri olarak Bersan Duran ve Özcan Sultanoğlu görev yapacak. Maçın dördüncü hakemi olarak Burak Taşkınsoy açıklandı.

İLK YARIDA GÖZTEPE-KOCAELİSPOR MAÇINI YÖNETMİŞTİ

Bodrum FK-Kocaelispor-maçının hakemi olarak açıklanan Oğuzhan Çakır, 4 Kasım 2023 Cumartesi günü oynan Göztepe-Kocaelispor maçını yönetmişti. Kocaelispor bu maçta Göztepe'yi deplasmanda 1-0 mağlup etmişti.

MAÇLAR TRT SPOR'DAN DÖNÜŞÜMLÜ OLARAK YAYINLANACAK

Bodrum FK-Kocaelispor karşılaşması 5 Mayıs Pazar Günü saat 16.00'dan  itibaren TRT SPOR'dan diğer maçlarla birlikte dönüşümlü olarak yayınlanacak.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme