• Haberler
  • Asayiş
  • Çocuğu yaralıyken canlı yayın yapan kadına soruşturma

Çocuğu yaralıyken canlı yayın yapan kadına soruşturma

Çocuğu başından yaralıyken canlı yayın yapan Karagül isimli Tiktok yayıncısı M.C. hakkında soruşturma başlatıldı.

TikTok yayıncısı iki çocuk annesi M.C. son yayınıyla sosyal medyada  gündem oldu. 'Karagül' isimli hesap üzerinden TikTok yayını yapan M.C.'nin kafasını kapıya çarpan oğlu yaralandı. Çocuğu kanlar içinde yaralı haldeyken yayına devam eden M.C.'nin bu tavrı sosyal medyada gündem oldu.

"Arkadaşlar ambulans çağırdım geliyor" diyen kadının yayınlarında çocuklarına yer vermesi çocuklara yönelik psikolojik ve fiziksel şiddet olarak yorumlandı.  Çocuklarına şiddet uyguladığı anlar kendi yayınlarına yansıyan M.C. çocuklarına iyi bakmadığı eleştirilerine “Ben Alevi miyim, gavur muyum ben, tabii ki çocuklarıma bakıyorum” diyerek yanıt verdi.

Konunun ve görüntülerin hızla yayılması üzerine M.C hakkında soruşturma başlatıldı. Soruşturma haberini Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü Aslan Değirmenci sosyal medya hesabından duyurdu.

Değirmenci paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"TikTok’ta 'Karagül' müstear isimli şahsın kendi çocuklarına uyguladığı şiddete kadar yayınladığı, sürekli nefret söylemi ile ayrıştırıcı paylaşımlara yer verdiği tespit edildi. Yapılan çalışmalar sonucunda şahsın açık kimliğine ulaşıldı, şahıs hakkında (M.C.) 'Aile Hukukundan Kaynaklanan Yükümlülüğün İhlali, Kasten Yaralama, Halkı Kin Ve Düşmanlığa Tahrik Veya Aşağılama' suçlarından işlem başlatıldığı da öğrenildi"

Kaynak: Sözcü

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme